Om meg

Hei!

Desember 2012 fikk jeg nok. Jeg bestemte meg for å starte på nytt. Vekten viste 110 kg og jeg var på mitt aller tyngste noen sinne.

Jeg vurderte slankeoperasjon men så tok jeg en runde med meg selv og bestemte meg selv for å bare gi jernet og gå ned på egen hånd. Det kommer til å bli en av mitt livs største bragder og det skal bli episk! (for meg).

Nå hadde jeg prøvd alt. Lavkarbo, høykarbo, lavfett, høyfett, Grete Roede, Fedon Lindberg, Fruktdietten, fargedietten, ingenting dietten, knekkebrød dietten, vann med sitron dietten… ja nevn det bare og jeg skal si deg at jeg har prøvd det.

Jeg har ikke alltid vært «feit», Men da jeg ble 15 år sluttet jeg å danse og gikk fra å være slank og pen til feit og slapp. Rett og slett det verste som kunne skje. Jeg stagnerte, mistet totalt selvtilliten og var så langt nede at jeg kunne sitte inne i leiligheten min i flere dager i strekk uten å møte mennesker.  Det gikk utover alt det sosiale. Så jeg forsto at hvis jeg ikke gjorde noe nå, så kom jeg til å sitte i leiligheten min og vente på at livet skulle gå.

Så da la jeg bort alt jeg hadde av kunnskaper om dietter og gikk til det o-så-enkle-men-harde regnestykket:

Kalorier inn – energi ut

= overskudd, underskudd eller balanse

Enkelt og greit.

Min hverdag ble da:

  • 1500 kcal
  • 3 dager trening i uka

Og så startet jeg en blogg, og vil gjerne dele vektnedgangen min med dere. Håper det er flere der ute som vil være med! Sammen skal vi klare det.

jillian

– M

Én kommentar til “Om meg”

  1. mayshota januar 30, 2014 kl. 11:56 pm #

    Marie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: