Dårlige dager

11 jul

Mulig jeg har nevnt dette tidligere, men ikke alle dager er gode dager for meg. Jeg spiser ikke alltid sunt og selv om jeg er mer bevisst valgene jeg tar nå, så tar jeg fortsatt de gale valgene. Hvis jeg er stresset, nedfor eller har en tung dag så er den sjokoladen eller kokkosbollen ekstra fristende. Jeg belønner meg selv med den og i et lite sekund, så hjelper det.

Helt til sukkerkicket er over. Og den dårlige samvittigheten kommer. Vi har alle vært der, sant? Det som er vanskelig med vektnedgang er at man bare svarer til seg selv. Jeg tenker at hvis jeg bryter avtalen med meg selv så får det ingen alvorlige konsekvenser. Det er så lett å snakke seg selv ut av ting. Derfor tror jeg at man bør alliere seg med en annen person. En som du kan dele kampen med slik at du plutselig får en annen å svare til. Altså blir konsekvensene større hvis du sprekker. 

I dag hadde jeg en dårlig dag. Jeg stresset på jobben, pluss kjæresten min er på ferie og jeg hadde ingen å komme hjem til etter jobben. Jeg følte meg som det eneste menneske på jorda. Så mutters alene at det nesten var vondt. Så jeg stakk innom butikken på vei hjem og hamstra godteri og junk food. Og plutselig så var det ikke så ille å gå inn i den mørke leiligheten og møte kvelden. 

Godteriet ble spist innen en time og etterpå satt jeg der med den dårlige smavittigheten. Et par telefonsamtaler til familiemedlem og etter hvert kjæreste gjorde dagen tusen ganger bedre! Så da satt jeg meg ned med bloggen og delte dette med dere. Mest fordi at jeg ikke vil fremstå som fanatisk sunn og flink. Jeg har dårlige dager, faktisk flere dårlige enn gode, men jeg nekter å gi opp! 

I løpet av år 2013 SKAL jeg ha nådd idealvekten min. Så hvis du som jeg faller noen hakk tilbake, bare husk at det aller verste er ikke å gå opp igjen en kg eller to i vekt. Det aller verste er å gi totalt opp og stagnere. Det aller verste er å falle for fristelsen å tenke «Why bother?». Jo fordi vi lever bare en gang. 

This is it.

Gjør det meste ut av det.

Jeg vet at du kan.

Du må.

Ingen andre kan gjøre det for deg!

Ok?;)

Toppers!

Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: