Bokomtale: Frisk med lavkarbo

1 jul

Bilde

For noen år tilbake kom jeg over lavkarbo-kostholdet. Jeg gikk på det en god stund og gikk ned i vekt ganske raskt. grunnen til at denne «dietten» funket for meg var fordi man kunne spise mye  god mat og fortsatt gå ned i vekt. Jeg fant fort ut derimot at en slik livsstil ikke passer meg i lengden, fordi jeg ikke kan leve et liv uten brød og potet.

Det som kostholdet derimot lærte meg var forskjellen på gode og dårlige karboydrater. Jeg lærte meg å lage sunnere og mer variert mat og fant ut at trening ikke trengte å være kjedelig.

Uansett, jeg anbefaler lavkarbo til de som trenger en kick-start og som gjerne vil ned i vekt uten å sulte seg alt for mye.

Nå over til bokomtalen:

Boken er utgitt i 2010 og skrevet av Dr.Sofie Hexeberg. Boken inneholder pasienthistorier, kostholdsanbefalinger og oppskrifter.

Maten er din beste medisin.Du kan bli kvitt plager som migrene, overvekt og høyt blodtrykk og sykdommer som diabetes, muskel- og skjelettsykdommer og kronisk betennelse ved å gå over til et nytt kosthold. Forfatteren er lege og kostholdsekspert og viser deg hvordan. Mange oppsiktsvekkende pasienthistorier og grundig veiledning!

Jeg er en av de som selv har kjent på de gode virkningene av et lavkarbokosthold og jeg har lært mye fornuftig fra denne boken. Selv om jeg valgte å ikke følge lavkarbo-veien så er jeg ikke redd for å anbefale den videre til andre. Mennesker fungerer forskjellig og vi har alle en måte å gå ned i vekt på som fungerer best for oss. Alt vi kan gjøre er å ta til oss kunnskap rundt omkring og skape vår egen sammensetting. På den måten finner du ut hva som passer for deg og hvordan du på best mulig måte kan finne hemmeligheten bak din egen vektnedgang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: