Kalkunmiddag under 500 kcal

17 jun

Bilde

Du trenger:

  • 4 Asparges
  • 3x150g kalkunfilet
  • 1/2 kesam mager
  • 2 Store søtpotet
  • salt og pepper

Skrell søtpoteten og kutt den i biter. Stim den mør og mos den med en halv kesam mager. Smak til med salt og pepper.

Stek kalkunfiletene, og til slutt stek Aspargesen i ca 2 minutter til de er varme og har fått litt farge.

Hele middagen delt på to ble under 500 kcal. Det er ikke ille på en mandag;) Dere vet hva det betyr? Jo, jeg kan spise is!! Hurra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: