Effektiv Hjemmetrening

4 jun

Jeg trener mye hjemmetrening. Dette er fordi jeg liker å kunne trene lenge, når jeg ønsker og å kunne bytte treningmetode når det passer meg. Dessuten har jeg tilgang på masse vann, kan banne og skrike og snakke høyt til meg selv for å bli motivert;) Haha.

Så jeg har noen favoritter som jeg gjerne vil dele med dere.

Først ut er trenings DVD’er. Disse passer ypperlig til deg som lett blir lei og trenger å variere øktene dine etter humør. Jeg har disse:

dvd

Jeg bruker mest Aerolates, Totally Fit og 30 day Shred. Rett og slett fordi jeg får styrke fra en annen platform som jeg skal snakke om litt senere;)

Totally Fit er utrolig effektiv og Mel B gir deg det hun lover. DVD’en er delt opp i Warm up, Cardio, Advanced Cardio, Arms, Legs, Bums, Tums, Cool Down og en egen bonus som omhandler kosthold. Du kan velge kombinasjonene selv og skreddersy din treningsøkt. jeg pleier f.eks å ta : oppvarming, armer, rumpe og cool down en dag, og de andre en annen dag.

Aerolates er en dvd som kombinerer Aerobic og Pilates. Jeg sliter med vond nakke og skuldre og synes denne er perfekt å ta etter en hard dag på jobben. Litt mye snakking i begynnelsen men ellers en DVD som vil stramme deg opp og løse opp spenning i kroppen!

30 day shred er en av Jillian Michaels trenings dvd’er som jeg elsker! Jeg har ikke gjort den en måned i strekk enda, men jeg har planer om å gjøre det så snart som mulig! Kanskje vi kan ta utfordringen sammen;) Øvelsene går på 2 nivå, lett, middels og vanskelig og du får god motivasjon underveis fra en av verdens beste trenere (etter min mening!)

Neste er Just Dance spillene fra Wii. Jeg elsker disse!! Etter en økt med dansing så har jeg hatt det så gøy at jeg ikke merker hvor lang tid jeg har trent! 30 minutter føles som fem minutter!

wii

 

Jeg har disse tre spillene hvor nr 4 er favritten! Man kan også laste ned nye sanger/danser gjennom Wii maskinen. Jeg har ikke fått gjort dette ennå da jeg må skaffe meg et minnekort!

Uansett, en fantastisk treningsøkt hvor man har det gøy samtidig. Jeg pleier å ta det som oppvarming og for litt ekstra morro etter styrkeøvelsene!

Så over til YouTube. Her har du mye gratis og artig trening! Yndlingskanalen min er Blogilates.

blogilates

 

Her kan du boltre deg i treningvideoer med mye glede og energi! Jeg trener blogilates nesten hver dag og anbefaler det til alle!

Videre vil jeg anbefale denne treningsøkten, hvis du liker å danse:

pussycatdolls

 

Og selvfølgelig: BOB!

bob

 

Positive, strenge, livsglade Bob Harper!

 

Så der har vi det! Hjemmetrening jeg benytter meg av. Nå når det er flere dager med solværsdager så prøver jeg å være mest mulig ute, men du kan jo alltids ta med deg iPaden ut i sola og trene der!  Uansett hva du velger så velg noe du liker og vil gjøre hver dag!

– M

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: